Informatiepagina header

Wie zijn wij?

In 1997 werd CoreView opgericht. De activiteiten waren toen onder meer de engineering van besturingskasten. Vanaf 1998 produceren wij onder andere voor NEN diverse symbolen-cd's voor AutoCAD.

In 2000 zijn wij lid geworden van het maintenance team van IEC 60617, de Europese normcommissie op het gebied van elektrotechnische symbolen.

2003: De ontwikkeling van elektrotechnische software werd gestart. In 2004 verscheen de eerste cd-rom ‘Kabelberekeningen’.

2005: Classificatietrajecten van elektrotechnische artikelen volgens de ETIM standaard (2BA).

 

2009: Nieuwe versie NEN Kabelberekeningen volgens nieuwste NEN1010.

2012: NEN Kabel-berekeningen 2009, nu ook voor 64bits systemen (W7,W8).

2016: Nieuwe versie NEN5152 voor elektrotechnische symbolen, ook voor AutoCAD.

Duurzaamheid

CoreView heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Met CoreView kabel-berekeningen berekent u kabels op de meest econo-mische manier. Een te dikke kabel kost koper, een te dunne onnodige energie.

Met het programma heeft u de mogelijkheid deze twee factoren in balans te brengen. Ook is het mogelijk de exploitatiekosten van een kabel in kaart te brengen. Hierdoor heeft u direct inzicht in het verbruik van energie op de langere termijn.

Een kabel heeft een langere levensduur en verbruikt minder energie als u deze tot maximaal 70% belast. Heeft u eenmaal dit inzicht dan wordt duidelijk wat het effect is bij verschillende belasting en kunt u uw keuze hierop aanpassen.

Klantenservice

Heb je vragen over onze producten, klachten of wil je een bestelling doorgeven? Onze medewerkers staan je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op:

Via de telefoon:

Nederland +31 (0)512 370 730
Ma - Vr 09.00 - 17.00 uur


Via email:

klantenservice@coreview.nl CoreView contact

Veilig betalen

Factuur

Tijdens je bestelling word er een factuur naar je emailadres gestuurd. Hierop staan duidelijk onze betaalgegevens vermeld. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt je bestelling verwerkt.